Base Camp

Base Camp er for dig som leder efter sjov og effektivt funktionel træning. Med start i lavere tempo end det du finder på vores Boot Camp hold. Her kan alle være med.
Se mere

Boot Camp

Programmet du absolut bør prøve og som helt sikkert vil gøre dig hooked! Boot Camp holder dig motiveret hele tiden og give dig fantastiske resultater på rekordtid.
Se mere

Strength & Conditioning

Programmet for dig, som vil forbedre din reaktions tid, styrke og overordnede form. Her vil du blive en stærkere og hurtigere version af DIG!
Se mere

Budz Queen's

Et 8 ugers lukket forløb, kun for kvinder. Vores fælles mål er at træne, have det sjovt og blive en bedre udgave af os selv, i et motiverende og stærkt fællesskab. Her kan ALLE kvinder være med.
Se mere

Budz Royal's

Et 8 ugers lukket forløb, kun for mænd. Vores fælles mål er at komme godt i gang med at træne, have det sjovt og blive udfordret, i et motiverende og stærkt fællesskab. Her kan ALLE mænd være med.
Se mere

Budz Junior

Lukket for tilmeldinger! Budz Junior er for børn som vil træne funktionel træning med varierede programmer. Vi har først og fremmest fokus på kropsøvelser, men bruger også basis teknik fra de vigtigste løft.
Se mere

Personlig træning

Med personlig træning handler det om individuelt tilpassede forløb, som rykker netop DIG mod de mål som du gerne vil opnå. Det er her jeg kan være behjælplig. Alle priser er pr. person.
Se mere

Budz Night Challenge og Team Building

Budz Night Challenge er et koncept med et bredt udvalg af fysiske og psykiske udfordringer. En oplevelse for livet, som I aldrig glemmer.
Se mere
Du kan også følge os!